top of page

SMB Utvikling

Bistand fra kanskje Norges beste konsulenter innen feltet

Vi takker for svært stor etterspørsel. Vi er desverre fulltegnet. Meld din interesse her så tar vi kontakt om det blir flere ledige plasser.

Har du en tanke eller 2 om å utvikle bedriften din med nye tjenester, produkter, konsepter, markedsområder eller annet for å øke lønnsomheten, øke markedsandeler, utvikle ansatte, rekruttere nye medarbeidere, bygge nye relasjoner, mm, men er usikker på hvordan det skal gjøres?

Da kan programmet SMB-utvikling være det som kan hjelpe deg å realisere muligheter du ser, men ikke har hatt tid/kapasitet til å ta tak i.

Gardermoen-Campus--ULK-01018-Foto_Siri_Wolland.JPG

Hvorfor søke?

SMB-Utvikling skal gjøre bedriftene bedre i stand til å forstå sine muligheter og utfordringer samt til å ta grep for å videreutvikle sine bedrifter. Bedriftene som blir med får i første omgang være med på en forstudie, hvor så et utvalg av bedriftene blir med videre til et forprosjekt. Hovedmålet i SMB utvikling er at en skal sette i gang utviklingsaktiviteter i bedriftene som deltar som øker konkurranseevnen deres. En har videre som delmål å øke samspillet mellom bedriftene i kommunene og med bedrifter i regionen slik at en får økt samarbeid og kunnskapsoverføring mellom bedriftene.

I forstudien kartlegges vekstpotensialet og innsatsviljen hos potensielle deltakerbedrifter, og det gis anbefalinger til hvilke bedrifter som bør få tilbud om å delta i forprosjektet. Bedriftene som etter forstudien får tilbud om å delta i forprosjektet, får hjelp til å utarbeide bedriftsanalyser og prosjektplaner for konkrete utviklingsprosjekter som skal gjennomføres i hovedprosjektfasen.

 

Av dere som bedrift kreves innsatsviljeengasjement og egeninnsats i form av tid. 


I gjengjeld vil dere få dekt ekstern rådgivning for å videreutvikle din bedrift, gjennom analyser av virksomheten og prosjektplaner for deres ønskede prosjekter.  

Konsulentene som skal bistå

Konsulentene er nøye utvalgt blant de beste og mest erfarne innenfor rådgivning. Av erfaring og tidligere arbeid har flere av konsulentene toppleder erfaring og administrerende direktørstillinger i store internasjonale selskaper og sterke merkevarenavn. Vi tror at denne sammensetningen av konsulenter kan være med å løfte din bedrift til et nytt nivå med å stille gode spørsmål og dele av sin erfaring.

Delivering Package

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du blir den første som blir varslet når vi lyser ut nye midler.

Thanks for submitting!

Våre partnere

Kontakt

KONTAKT

Fyll ut kontaktskjema eller send en kort mail

Storgata 6, 2050 Jessheim

Prosjektleder

Lasse.Sjovik@Ullensaker.kommune.no

Tlf 905 48 665

Prosjektkoordinator

Daniel.V.Moldskred@Ullensaker.kommune.no

Tlf: 476 63 757

Takk for innsendingen!

bottom of page